(0517) 641 310 oanrin@degreiden.nl

Formatie schooljaar 2019-2020:

Hieronder vindt u het schema van de leerkrachtverdeling over de groepen voor komend schooljaar. U komt dezelfde namen tegen als afgelopen schooljaar.
De combigroep 3/4 s een groot gedeelte van de week gesplitst (woensdag t/m vrijdag). Juf Marjolein Willekes ondersteunt als onderwijsassistente leerlingen in de groepen voor 22 uren per week verdeeld over 2 dagen en 3 ochtenden, waaronder op maandagen dinsdag met name in de combigroep 3/4.
Op vrijdag worden de 10 leerlingen van groep 7 verdeeld over groep 5, 6 en 8 met hun eigen programma. Dit is mogelijk, omdat zij van maandag t/m donderdag als kleine groep les en veel instructies hebben gehad. Door voor deze combi’s te kiezen kan het team de kinderen de meeste begeleiding bieden.

Werkdrukgeldenregeling:

Het ministerie van Onderwijs heeft wederom geld beschikbaar gesteld voor het verlagen van de werkdruk in het primair onderwijs. Hierdoor krijgen we ook komend schooljaar een onderwijsassistente voor 22 uren per week, 2 dagen en 3 ochtenden ter ondersteuning in de groepen van met name de onderbouw (Juf Marjolein). Meester Jacob doet op woensdag schoolondersteuning op het gebied van de schoolfinanciën.

Onderbouwlocatie

Groep 1/2: Juf Immy (ma./woe.) en juf Riny (do./vr.o.)

Groep 3/4: Juf Marja (ma./di.)

Groep 3: Juf Marja (woe./vr.o.)

Groep 4: Juf Hennie (woe./vr.o.)

Bovenbouwlocatie

Groep 5: Juf Rens (ma./woe. en vr.) en juf Irene (do.)

Groep 6: Juf Hinke (ma. t/m do.) en juf Jetty (vr.)

Groep 7: Juf Irene (ma./di.) en juf Jetty (woe./do.)

Groep 7: op vrijdag ll. verdeeld over gr. 5, 6 en 8.

Groep 8: Juf Manda (ma./woe.) en meester Jacob (do./vr.)

 

Intern begeleider Gerda de Graaf is op maandag en woensdag aanwezig op één van de locaties.

Op woensdag biedt meester Jacob schoolondersteuning.

Juf Manda is op donderdag op school werkzaam als locatiecoördinator

Directeur Peter v/d Logt is steeds om de dag aanwezig op De Oanrin. De andere dagen is Peter v/d Logt werkzaam als directeur op de Bonkelder in Witmarsum.